top of page

Verstopte WC? Wij ontstoppen snel & efficient

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoerleidingen en riolering. Wij zorgen ervoor dat ook uw toilet in een mum van tijd weer perfect werkt.

Uw WC Ontstopt zonder problemen 

Een verstopte wc is vervelend en zorgt al snel voor enorm ongemak. Zeker als u maar één toilet in uw woning heeft (of als u meerdere wc’s heeft en alle wc’s spoelen niet meer door) is het zaak om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. 


Het ontstoppen van een toilet is een vervelend klusje. U kunt een wc ontstoppen door gebruik te maken van een ontstoppingsmiddel, maar dit middel werkt echter zeer zelden bij een wc-verstopping. Let op:

  • Een verstopte wc kan flink overstromen als u nog doortrekt

  • In een toilet zitten veel bacteriën en kan hepatitis-A veroorzaken. Pas dus op als u zelf gaat ontstoppen

  • Chemisch middel in uw toilet? Dit kan de afvoer ernstig beschadigen en er kunnen zeer schadelijke gassen ontstaan

Het is verstandiger om een rioolexpert onder de arm te nemen. Hij heeft de juiste apparatuur en de nodige kennis om dit probleem snel en efficiënt op te lossen. 

Oorzaken van een verstopt toilet

Zit u met een verstopte wc? Dat ligt vaak aan overmatig gebruik van toiletpapier en vochtige doekjes. Of aan een kleine verzakking van de afvoerbuis. Is uw toilet aangesloten op een septische put? Dan is de kans groot dat een overvolle put uw probleem veroorzaakt.

Wij ontstoppen uw toilet snel & efficiënt

Het ontstoppen van een toilet vraagt vakmanschap én ervaring. En die vindt u bij ons. Bang dat we uw hele huis overhoop halen? Hoeft niet! Een toilet ontstoppen doen we zonder de leidingen open te breken. Onze professionele medewerkers behandelen uw verstopte wc met de grootste zorg. Indien nodig inspecteren we de leiding met een camera. Dit geeft een goed beeld van de staat van de leiding en de oorzaak van de verstopping.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoerleidingen en riolering. Wij zorgen ervoor dat ook uw toilet in een mum van tijd weer perfect werkt. Nadat we de wc ontstopt hebben controleren we altijd of de wc goed afloopt, zoals dat hoort. Zo bent u ervan verzekerd, dat een nieuwe verstopping voorlopig uit zal blijven.

 

Bel ons op 0475 24 99 89

foto_ruim1
foto_ruim2
foto_ruim3
foto_ruim4
cam_foto2
cam_foto0

Met onze camera inspectie dienst in West Vlaanderen is uw riolering snel weer optimaal

Hebt u geregeld verstoppingen in rioolbuizen, leidingen of afvoeren? Bent u ongewild vaste klant bij een ontstoppingsdienst? Investeer dan in een nauwkeurige camera-inspectie door De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (Zedelgem, West-Vlaanderen). Uw riolering zal weer optimaal functioneren en doordat er zo minder verstoppingen optreden, zult u heel wat kosten kunnen besparen.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een specialist in detectie met geavanceerde rioolcamera’s. Wij kunnen lekken, breuken, verzakkingen, ingegroeide boomwortels, obstakels en foutieve leidingconstructies lokaliseren in buizen en afvoerleidingen van 30 tot 500 mm breed. Onze rioolcamera’s komen tot 30 of zelfs 60 m ver, zodat we het hele rioleringsstelsel kunnen bekijken.

Alle problemen leggen we op foto’s en video vast en nemen we op in ons uitgebreide verslag. We bezorgen u ook dit verslag op CD-ROM, zodat u bewijsmateriaal hebt voor de verzekering bij klachten over wateroverlast etc.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst verlost u desgewenst van elk vastgesteld probleem, ook van geurhinder (met behulp van rookdetectie) of wortelgroei (met wortelfrezen van 12,5 tot 50 cm breed). Afvoerbuizen en leidingen volledig in beeld gebracht met de rioolinspectie van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst!

Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen

bottom of page