top of page

Ruimdienst in West Vlaanderen

Volle septische putten, vervuilde waterputten… Als u uw put in West Vlaanderen niet tijdig laat ruimen, kan dat voor heel wat geur- en andere hinder zorgen.

Wees er op tijd bij met uw ruimingswerken!

Bij woningen met een septische put of beerput wordt het afvalwater van het toilet, douche en lavabo gefilterd door middel van bezinking alvorens het wordt afgevoerd via de riool. Normaal zorgen bacteriën op een natuurlijke manier voor de gedeeltelijke afbraak van het slib, maar er zijn een aantal materialen die voor een verstopping kunnen zorgen. Het gebruik van schoonmaakmiddelen, toiletverfrisser en wc-papier verstoort de bacteriële werking in de septische tank. Er vormt zich dan een laag waardoor de afvoer verstopt raakt.

Wees er daarom op tijd bij met uw ruimingswerken. Wij snellen u te hulp in heel West Vlaanderen met een vloot perfect uitgeruste ruimwagens en inspectiewagens. Zij beschikken over alle machines om de situatie van uw put te analyseren en meteen de juiste oplossing voor te stellen. Hoe beter u dus de septische put gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen.

We raden u aan om uw septische put in West Vlaanderen regelmatig te laten ledigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Wanneer een beerput namelijk vol geraakt, geeft dit problemen met de afvoer. Wettelijk moet een septische put zeker om de 10 jaar geledigd worden.

Hup nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar. Alle septische putten in West Vlaanderen ledigen wij op een professionele en propere manier. Al het afvalwater wordt afgevoerd naar de waterzuivering voor verwerking. U hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen of andere ongemakken. De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (Zedelgem, West-Vlaanderen) is perfect opgeleid én gebruikt de meest innovatieve apparatuur om hun werk uit te voeren.


Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen

foto_ruim4
cam_foto2
cam_foto0
bottom of page