top of page

Uw rioolinspectie specialist in regio West-Vlaanderen

Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator om geuroverlast op te sporen.

Met Riool Inspectie is uw probleem vlot verholpen!

Heeft u vaak last van stank, verstoppingen of andere rioolproblemen in West Vlaanderen? Meerdere keren per jaar de hulp inroepen van een ontstoppingsfirma? Hebt u plots last van een vochtige kelder waar het water duidelijk niet vanuit de vloer komt? Dan zal er iets grondig mis zijn met uw rioolbuizen. 

 

Verstopt uw afvoerleiding keer op keer? Dit kan vaak liggen aan breuken en scheuren in de leiding. Ook putten,sifonput, sterfput, septische putten of regenputten kunnen in zodanig slechte staat zijn dat het zand rondom deze putten wegspoelt. Ook regenweer kan ervoor zorgen dat het zand via scheuren of breuken in de putten of rioolstelsel terechtkomt. 

 

Wellicht heeft u een oud huis en daardoor ouderioolbuizen, of wellicht zit er ergens opgehoopt vuil dat steeds weer voor problemen zorgt. Ook kleine scheurtjes kunnen u overlast bezorgen. Verzakte vloeren of opritten, open verbindingen, obstructie door wortels van bomen of struiken, kalkaanslag, verkeerde constructies of een slechte ontluchting van een put zijn ook mogelijke oorzaken. 

Wij kunnen in heel West Vlaanderen uw leidingenstelsel bekijken door rioolinspectie toe te passen. Lokaliseren van plaats defect doen we met een zender of sonar. Hiermee kunnen we ook de diepte uitmeten. Door via een generator rook door het leidingstelsel te jagen, kan De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst ook op korte tijd de bron van geurhinder opsporen. Op deze manier kunnen we snel en gedetailleerd zien waar het probleem zich bevindt, zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas hoeft te komen.

 

Aan de hand van de rioolinspectie trekken we een conclusie en stellen we samen met u een plan van aanpak op om de gevonden problemen aan te pakken. In West Vlaanderen en omstreken kunt u op ons rekenen. Indien we bij de rioolinspectie breuken vaststellen in de afvoer zullen we u aanraden om de verzekering te verwittigen. U bent wellicht verzekerd voor oorzaken die vocht of waterschade, verzakkingen van vloer teweeg brengt.

 

Bespaar u de kosten van geregelde verstoppingen en kies voor dé specialist in camera-inspectie en rookdetectie: De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) 

 

Bel ons op 0475 24 99 89

foto_ruim1
foto_ruim2
foto_ruim3
foto_ruim4
cam_foto2
cam_foto0

Met onze camera inspectie dienst in West Vlaanderen is uw riolering snel weer optimaal

Hebt u geregeld verstoppingen in rioolbuizen, leidingen of afvoeren? Bent u ongewild vaste klant bij een ontstoppingsdienst? Investeer dan in een nauwkeurige camera-inspectie door De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (Zedelgem, West-Vlaanderen). Uw riolering zal weer optimaal functioneren en doordat er zo minder verstoppingen optreden, zult u heel wat kosten kunnen besparen.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een specialist in detectie met geavanceerde rioolcamera’s. Wij kunnen lekken, breuken, verzakkingen, ingegroeide boomwortels, obstakels en foutieve leidingconstructies lokaliseren in buizen en afvoerleidingen van 30 tot 500 mm breed. Onze rioolcamera’s komen tot 30 of zelfs 60 m ver, zodat we het hele rioleringsstelsel kunnen bekijken.

Alle problemen leggen we op foto’s en video vast en nemen we op in ons uitgebreide verslag. We bezorgen u ook dit verslag op CD-ROM, zodat u bewijsmateriaal hebt voor de verzekering bij klachten over wateroverlast etc.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst verlost u desgewenst van elk vastgesteld probleem, ook van geurhinder (met behulp van rookdetectie) of wortelgroei (met wortelfrezen van 12,5 tot 50 cm breed). Afvoerbuizen en leidingen volledig in beeld gebracht met de rioolinspectie van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst!

Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen

bottom of page