top of page

Rioleringswerken in regio West Vlaanderen

Hebt u net een huis gekocht met een geurtje aan? Dan is de kans groot dat de riolering verouderd is. Riolen zijn niet vaak perfect of worden niet perfect aangelegd.

Op zoek naar een specialist in rioolwerken? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Gelukkig is de Ultramoderne Ontstoppingsdienst er om u te helpen als er zich problemen voordoen met uw rioolnetwerk. Wij proberen u graag zo snel mogelijk te helpen als er een of meerdere mankementen zijn zodat u weer snel van uw woning kunt genieten zonder u zorgen te maken of last te ondervinden.

Schakel de Ultramoderne Ontstoppingsdienst in voor uw rioleringswerken In West Vlaanderen. En we doen meer dan renovatie.

Bent u aan het bouwen? Besteed dan voldoende zorg aan het uitdenken en plaatsen van uw rioolstelsel. Op zoek naar een specialist in rioolwerken? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Met het juiste materiaal en de juiste mensen herstellen en vernieuwen we uw riool en laten we de plek netjes achter. Een riool herstellen en extra rioleringswerken uitvoeren blijkt dan toch niet zo erg te zijn. Een lekkende afvoerbuis of kapotte riool herstellen lijkt een vuile karwij. Wij houden het graag netjes, dat is leuker voor iedereen.

Bel ons voor meer informatie.

foto_ruim4
cam_foto2
cam_foto0
bottom of page