top of page

Laat uw Regenwaterput door ons reinigen in West Vlaanderen

Volle septische putten, vervuilde waterputten… Als u uw put in West Vlaanderen niet tijdig laat ruimen, kan dat voor heel wat geur- en andere hinder zorgen.

Waarom uw regenwaterput reinigen?

Het gebruik van regenwater heeft veel voordelen en wordt dan ook aangemoedigd door de overheid. Het is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Er zijn heel wat huishoudelijke taken waarvoor u regenwater kan gebruiken. Denk maar aan kledij wassen, toilet doorspoelen, planten water geven, auto wassen, et cetera.
 

Een nadeel van de regenwaterput: de onaangename geur en kleur die kan ontstaan. Algen, mos, grond, en andere elementen die in regenwater terecht komen zorgen ervoor dat er een sliblaag ontstaat in uw regenwaterput. Deze laag slib geeft een vieze geur en kleur aan het water. Een bruine kleur en een vieze geur kan u wel missen bij het wassen of het doorspoelen van het toilet. Het is verstandig deze sliblaag te laten verwijderen, zo blijft de werking van uw regenwaterput optimaal.

 

We raden u aan om uw regenwaterput in West Vlaanderen regelmatig te laten reinigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Het beste is om de regenwater put zeker om de 3 jaar te reinigen.

Wanneer uw regenwaterput een vieze kleur of geur heeft, neem dan contact op met JV Technology. Het belangrijk om regenwaterputten regelmatig te onderhouden om te vermijden dat er op termijn vuiligheid door de filter glipt. Onze ervaren vakmensen pompen de put leeg en reinigen de bodem en wanden met hoge druk. Onze tankwagens beschikken over de nieuwste technologieën en apparatuur om zo efficiënt mogelijk te werken. Elke regenwaterput reinigen wij op een professionele en propere manier.

 

Hup nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar. Alle regenwaterputten in West Vlaanderen reinigen wij op een professionele en propere manier. Al het afvalwater wordt afgevoerd naar de waterzuivering voor verwerking. U hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen of andere ongemakken. De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (Zedelgem, West-Vlaanderen) is perfect opgeleid én gebruikt de meest innovatieve apparatuur om hun werk uit te voeren.

Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen

foto_ruim4
cam_foto2
cam_foto0
bottom of page