top of page

Uw Ontstoppingsdienst in West Vlaanderen voor vlotte ontstoppingen

Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator om geuroverlast op te sporen.

jv technology
pijl

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst staat 24 uur op 24 voor u klaar bij verstoppingen

Specialisten in ontstoppingen

Wij zijn specialisten in ontstoppingen in woningen, appartementen, flats en studio’s. De medewerkers van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) uit Zedelgem (West-Vlaanderen) bieden u een 24 uursservice om verstopte afvoeren, leidingen en buizen efficiënt, snel en proper te ontstoppen.
 

Van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst weet u dat we altijd dag en nacht bereikbaar zijn. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gebruiken professioneel en modern materiaal voor een degelijk, duurzaam en vlot resultaat.

Geuroverlast, lekken en breuken

Wij hebben ook een speciale dienst die geuroverlast en lekken, breuken of obstakels in leidingen en buizen opspoort. 

 

We gebruiken daarvoor speciale rioolcamera’s en een rookgenerator. Zo kunnen we altijd snel de oorzaak van een probleem vinden. 

 

Verstopte leiding, ondergelopen kelder of problemen met het riool? 

 

Bel De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) op 0475 24 99 89 of bel naar een van onze lokale vaste nummers!

Snelle service in:

  • Ontstoppen van afvoeren in bad, douche, WC, lavabo of gootsteen

  • Alle sanitaire werken, renovaties en herstellingen

  • Ontstoppen en renoveren van rioleringen

  • Leegpompen van ondergelopen kelders

  • Ruimen van vetputten, beerputten, aalputten …

  • Camera-inspectie en rookdetectie.

foto2
foto_gentse
cam_foto0

Uw ontstoppingsdienst voor West Vlaanderen

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een gespecialiseerde ontstoppingsfirma in West-Vlaanderen. 24u. op 24u. staan we paraat voor het ontstoppen van uw rioleringen, bad, lavabo, wc en gootsteen.

Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppingen bij appartementen en flats. Door de inspectie met onze rioolcamera lokaliseren we en stellen we een diagnose van de problemen met uw afvoerleidingen. Dit in afvoerleidingen van 30 tot 500mm. Hierdoor kunnen we eventueel gebroken afvoerleidingen opsporen en de toestand van schouwpijpen nakijken. We lokaliseren geurhinder en vocht tussen de wanden in een mum van tijd.

Voor nieuwbouw en verbouwingen doen we allerlei sanitaire en herstellingswerken. Van het vernieuwen van rioleringen tot het ruimen van uw aalput en vetput. U kan steeds bij ons terecht, zelfs voor het leegpompen van een kelder.

Als er sprake is van wortelgroei in uw riool kan dit door middel van een wortelfrees verwijderd worden. Wij hebben wortelfrezen met diameter van 12,5 cm tot 50 cm. Niets houdt ons nog tegen. Meer weten? Bel ons voor meer informatie.

bottom of page