top of page

Uw ontstoppingsdienst in Blankenberge

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een gespecialiseerde ontstoppingsfirma in regio West-Vlaanderen. We helpen u 24u. op 24u in Blankenberge. We staan paraat voor het ontstoppen van uw rioleringen, bad, lavabo, wc en gootsteen. En dat tegen scherpe prijzen.

Voor al uw ontstoppingen in Blankenberge

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een gespecialiseerde ontstoppingsfirma in regio West-Vlaanderen. We helpen u 24u. op 24u in Blankenberge. We staan paraat voor het ontstoppen van uw rioleringen, bad, lavabo, wc en gootsteen. En dat tegen scherpe prijzen.

Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppingen bij appartementen en flats. Door de inspectie met onze rioolcamera lokaliseren we en stellen we een diagnose van de problemen met uw afvoerleidingen. Dit in afvoerleidingen van 30 tot 500mm. Hierdoor kunnen we eventueel gebroken afvoerleidingen opsporen en de toestand van schouwpijpen nakijken. We lokaliseren geurhinder en vocht tussen de wanden in een mum van tijd.

U kan bij ons 24 uur per dag terecht voor:

  • Ontstoppingen afvoer van bad, douche, WC, lavabo en gootsteen

  • Ontstoppen en vernieuwen van rioleringen

  • Septische putten ledigen

  • Alle sanitaire werken en renovatiewerken

  • Ruimen van aalputten, vetputten

  • Leegpompen van kelders

  • Camera-inspectie


Voor nieuwbouw en verbouwingen doen we allerlei sanitaire en herstellingswerken. meer weten over de wet-en regelgeving? Lees hier meer over op de website van Blankenberge. Van het vernieuwen van rioleringen tot het ruimen van uw aalput en vetput. U kan steeds bij ons terecht, zelfs voor het leegpompen van een kelder.

Als er sprake is van wortelgroei in uw riool kan dit door middel van een wortelfrees verwijderd worden. Wij hebben wortelfrezen met diameter van 12,5 cm tot 50 cm. Niets houdt ons nog tegen.

Septische put ledigen in Blankenberge

Wij snellen u te hulp in Blankenberge voor het ledigen van septische putten met een vloot perfect uitgeruste ruimwagens en inspectiewagens. Zij beschikken over alle machines om de situatie van uw septische put te analyseren en meteen de juiste oplossing voor te stellen. Hoe beter u dus de septische put gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen.

We raden u aan om uw septische put regelmatig te laten ledigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Wanneer een beerput namelijk vol geraakt, geeft dit problemen met de afvoer. Wettelijk moet een septische put zeker om de 10 jaar geledigd worden.

Meer weten over onze prijzen? Neem gerust contact met ons op.

foto_ruim4
cam_foto2
cam_foto0
bottom of page