top of page

Uw geurdetectie specialist in regio West-Vlaanderen

Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator om geuroverlast op te sporen.

Met geurdetectie is uw probleem vlot verholpen!

Last van geurhinder? Maak dan gebruik van onze geurdetectie in West Vlaanderen. Niemand heeft graag een rioolgeur in huis. Rioleringlucht of rioleringslucht zoals rioolstank , puttekesgeur of “mozegeur” zoals ze in de volksmond zeggen, maar ook toiletgeur of WC stank. Vaak met regenweer, harde wind, maar zeker ook spontaan kan deze hinderlijke geur opkomen. Deze typische rioolgeur kan in zowat iedere kamer van het huis doordringen.

 

Slechte geuren in uw woning, badkamer of terras zijn vaak het gevolg van scheurtjes in uw riolering of van een beerput die niet meer werkt naar normen. Soms kan dit een lokaal probleem zijn, bijvoorbeeld wanneer de leiding in uw keuken slecht werd aangesloten. In andere gevallen zullen we alle leidingen in uw huis moeten onderzoeken om te ontdekken waar de geurhinder vandaan komt. Vaak is het moeilijk om zo te bepalen waar precies de oorzaak ligt, aangezien je riolering een groot en soms complex netwerk is maar gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

 

Via geurdetectie kunnen we de oorzaak opsporen. Is je toilet, badkamer, afvoer of septische put de schuldige? Onze vakmannen weten perfect hoe ze de oorzaak van deze geurhinder kunnen opsporen en hoe ze deze vervolgens moeten verwijderen. Onze speciale rookmachine blaast geconcentreerde rook onder lichte overdruk in de riolering. Daar waar de rook zichtbaar is, ontsnapt ook de rioolgeur. Op die plaats kan gezocht worden naar de oorzaak van de stank. Wij zoeken uit waar deze geurhinder vandaan komt en verhelpen het probleem.

Geurhinder badkamer
Last van geurhinder in uw badkamer? Wanneer er rioollucht opstijgt uit uw doucheputje blijft deze rioolgeur soms niet alleen in de badkamer hangen. Indien we niet meteen de oorzaak van de stank in je badkamer kunnen achterhalen doen we beroep op een professionele rookgenerator.

 

Geurhinder toilet
Het is normaal dat er soms stank opstijgt uit uw wc. Wanneer er echter na het doorspoelen nog steeds een rioollucht blijf opstijgen uit uw toilet dan belt u best onze professionals. Zij kunnen nagaan waar in uw wc of riolering deze geurhinder juist ontstaat. Indien de bron van deze toilet geur niet meteen wordt ontdekt kan er een professionele rookmachine worden ingezet. Vervolgens verwijderen we de oorzaak van uw probleem zodat uw wc niet meer stinkt.

 

Geurhinder put en riool
Geurhinder kan ook veroorzaakt worden door uw septische put of beerput, deze rioollucht slaagt dan over op uw riolering en afvoer. De rioollucht zal je dan bijvoorbeeld te ruiken zijn uit de leiding van je wasmachine of je gootsteen. Wanneer een beerput niet tijdig geledigd wordt of wanneer uw septische put problemen heeft met het afbreken van het afvalwater dan kan het zijn dat er geurhinder ontstaat. Gelukkig kunnen wij deze situatie snel verhelpen.

 

Bespaar u de kosten van geregelde verstoppingen en kies voor dé specialist in camera-inspectie en rookdetectie: De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) 

 

Bel ons op 0475 24 99 89

foto_ruim2
foto_ruim1
foto_ruim3
bottom of page