top of page

Uw camera-inspectie specialist in regio West-Vlaanderen

Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator om geuroverlast op te sporen.

Met Camera Inspectie (JV TECHNOLOGY) is uw probleem vlot verholpen!

Als u vaak last hebt van verstoppingen in leidingen, afvoer- of rioolbuizen wijst dat er op dat u met een groter probleem zit. Kies dan voor een secuur uitgevoerde camera-inspectie door dé specialist: De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) uit Zedelgem (West-Vlaanderen). 

 

Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator (bij geuroverlast). Met cameradetectie vinden zij breuken, lekken, verzakkingen, voorwerpen en obstakels, foutieve leidingconstructies of ingegroeide boomwortels zonder enige schade aan de leidingen of rioolbuizen aan te brengen. 

 

Onze rioolcamera’s reiken 30 tot zelfs 60 m ver in afvoerleidingen en buizen met een breedte van 30 tot 500 mm. Zo kunnen we het hele rioleringsstelsel bekijken, het probleem lokaliseren en vastleggen op foto’s en video voor in ons uitgebreide verslag. 

U krijgt dit verslag ook op CD-ROM als bewijsmateriaal bij klachten over waterhinder en andere verzekeringskwesties. 

 

Door via een generator rook door het leidingstelsel te jagen, kan De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst ook op korte tijd de bron van geurhinder opsporen. 

 

Bespaar u de kosten van geregelde verstoppingen en kies voor dé specialist in camera-inspectie en rookdetectie: De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) 

 

Bel ons op 0475 24 99 89

foto_ruim4
foto_ruim1
foto_ruim3

Met onze camera inspectie dienst in West Vlaanderen is uw riolering snel weer optimaal

Hebt u geregeld verstoppingen in rioolbuizen, leidingen of afvoeren? Bent u ongewild vaste klant bij een ontstoppingsdienst? Investeer dan in een nauwkeurige camera-inspectie door De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (Zedelgem, West-Vlaanderen). Uw riolering zal weer optimaal functioneren en doordat er zo minder verstoppingen optreden, zult u heel wat kosten kunnen besparen.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een specialist in detectie met geavanceerde rioolcamera’s. Wij kunnen lekken, breuken, verzakkingen, ingegroeide boomwortels, obstakels en foutieve leidingconstructies lokaliseren in buizen en afvoerleidingen van 30 tot 500 mm breed. Onze rioolcamera’s komen tot 30 of zelfs 60 m ver, zodat we het hele rioleringsstelsel kunnen bekijken.

Alle problemen leggen we op foto’s en video vast en nemen we op in ons uitgebreide verslag. We bezorgen u ook dit verslag op CD-ROM, zodat u bewijsmateriaal hebt voor de verzekering bij klachten over wateroverlast etc.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst verlost u desgewenst van elk vastgesteld probleem, ook van geurhinder (met behulp van rookdetectie) of wortelgroei (met wortelfrezen van 12,5 tot 50 cm breed). Afvoerbuizen en leidingen volledig in beeld gebracht met de rioolinspectie van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst!

Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen

bottom of page