Voor camera-inspectie en rookdetectie kiest u de West-Vlaamse specialist.

Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator om geuroverlast op te sporen.

Met Camera Inspectie (JV TECHNOLOGY) is uw probleem vlot verholpen!

Als u vaak last hebt van verstoppingen in leidingen, afvoer- of rioolbuizen wijst dat er op dat u met een groter probleem zit. Kies dan voor een secuur uitgevoerde camera-inspectie door dé specialist: De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) uit Zedelgem (West-Vlaanderen). 


Onze werknemers zijn stuk voor stuk experts in probleemdetectie met geavanceerde camera’s of een rookgenerator (bij geuroverlast). Met cameradetectie vinden zij breuken, lekken, verzakkingen, voorwerpen en obstakels, foutieve leidingconstructies of ingegroeide boomwortels zonder enige schade aan de leidingen of rioolbuizen aan te brengen. 


Onze rioolcamera’s reiken 30 tot zelfs 60 m ver in afvoerleidingen en buizen met een breedte van 30 tot 500 mm. Zo kunnen we het hele rioleringsstelsel bekijken, het probleem lokaliseren en vastleggen op foto’s en video voor in ons uitgebreide verslag. 

U krijgt dit verslag ook op CD-ROM als bewijsmateriaal bij klachten over waterhinder en andere verzekeringskwesties. 


Door via een generator rook door het leidingstelsel te jagen, kan De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst ook op korte tijd de bron van geurhinder opsporen. 


Bespaar u de kosten van geregelde verstoppingen en kies voor dé specialist in camera-inspectie en rookdetectie: De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst (JV TECHNOLOGY) 


Bel ons op 0475 24 99 89